Suntem aici pentru a va ajuta sa fiti mai sanatosi.
Puteti sa ne sunati la

0761 944 112 0247 414 544

Serviciile oferite

Analize de laborator

Acoperim toata gama analizelor medicale (biochimie, hematologie, coagulare, imunologie, microbiologie), cu specialisti cu inalta calificare si tehnologie de ultima ora.

Pediatrie

Tratam toti copii cu pricepere, caldura si zambet.

Ecografie abdominala pediatrica

Ecografie cord pediatrica

Tratament cu aerosoli

Oftalmologie

Oftalmologia este o ramură a medicinei care se ocupă cu tratarea bolilor organului vederii, ceea ce include ochiul și structurile din jurul ochiului, cum ar fi pleoapele și sistemul lacrimar.

Tensiune oculara

Camp Vizual

Refractie

Investigare fund de ochi

Biomicroscopie

Mici interventii chirurgicale

Operatii de cataracta

Cardiologie

Cardiologia este o specialitate medicală care are ca subiect de studiu bolile inimii și ale vaselor de sânge. Cardiologia cuprinde diagnosticul și tratamentul bolilor cardiace congenitale, bolii cardiace ischemice, insuficienței cardiace, valvulopatiilor, aritmiilor și al bolilor pericardului. Medicii specializați în acest domeniu al medicinei se numesc cardiologi. Nu trebuie confundați cu medicii chirurgi cardiovasculari care efectuează intervenții chirurgicale pe cord.

Ecografie Doppler

Ecografie de vase

Test de efort

Investigatii de laborator

Ortopedie

Ortopedia este o specialitate chirurgicala care se concentreaza pe diagnosticul, tratamentul si preventia afectiunilor aparatului locomotor. Acest sistem complex este format din oase, articulatii, tendoane, muschi si nervi ce va permit sa fiti activ si sa va miscati in libertate.

Infiltratii pentru gonartroza

Investigatii clinice/paraclinice

Interpretari radiografii

Recomandari pentru orteze, proteze 

Endocrinologie

Endocrinologia reprezintă disciplina care se ocupă cu studiul glandelor endocrine şi a hormonilor produşi de acestea. În esenţă, scopul acestei discipline rămâne chiar şi în era biologiei moleculare şi a geneticii, studiul formelor de comunicare şi semnalizare care controlează şi coordonează funcţia multor organe şi procese.

Ecografie glanda tiroidiana

Ecografie mamara

Analize hormonale

Psihologie/Psihiatrie

Psihologia este știința care studiază comportamentul uman, inclusiv funcțiile și procesele mentale ca inteligența, memoria, percepția, precum și experiențele interioare și subiective cum sunt sentimentele, speranțele și motivarea, procese fie conștiente, fie inconștiente.

Investigati clinice/paraclinice cu raport de comisie

Psihiatria este o ramură a medicinei care se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea, tratamentul și reabilitarea persoanelor cu boli mintale.

Investigati clinice/paraclinice cu raport de comisie

Fisa de angajare

Certificat de casatorie A5

Notariat

Urologie

Urologia este specialitatea chirurgicala care se ocupa de diagnosticarea si tratamentul afectiunilor sistemului reno-urinar masculin si feminin (rinichi, uretere, vezica urinara, uretra). Totodata, aceasta ramura este responsabila si de sistemul reproductiv masculin (testicule, epididim, vase deferente, vezicule seminale, prostata si penis), in cazul femeilor de acest sistem fiind responsabil medicul ginecolog.

Ecografie urologica(testicule,prostata,vezica,uretra)

Tratament pentru infertilitate masculina

Medicina Muncii

Pentru sanatatea afacerii tale!

Chirurgie

În medicină, chirurgia este specialitatea medicală care tratează bolile sau rănile prin intervenții instrumentale sau manuale operative.Termenul de chirurgie se poate referi și la locul în care se efectuează operațiile chirurgicale sau la biroul medicului chirurg.

Tratament varice

Tratament hemoroizi

Tratament hernie inghinala

Tratament apendicita acuta

Tratament chist sebaceu

Tratament unghie incarnata

Melanomul malign

O.R.L

Otorinolaringologie, sau prescurtat O.R.L, este specialitatea medicală care se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor urechii, nasului, gâtului, căilor respiratorii superioare, sinusurilor.

Audiograma adult/copii

Tinpanograma adult/copii

Proteza auditiva Siemens

Investigatii clinice/paraclinice

Optica Medicala

Prin ochi primim cele mai multe informatii despre lumea exterioara. Dupa calculele unui cercetator 80% din amintirile pe care le pastram sunt inregistrate prin vedere.

Ochelari de vedere

Lentile de contact

Cel mai bun raport calitate-pret de pe piata

Dermatologie

Ai grija de frumusetea ta! Clinina Jasmin cauta de fiecare data cele mai bune solutii pentru sanatatea si frumusetea pielii tale, bazandu-se pe tehnologii de inalta calitate.

Investigatii clinice/paraclinice

Cauterizare negi si veruci

Tratament acnee

Tratament psoriazis

Dermatologie estetica cu peeling facial

Neuropsihiatrie Infantila

Neuropsihiatria infantila are ca obiect de activitate diagnosticul si tratamentul afectiunilor sistemului nervos specific copilului si adolescentului: evaluare psihica penru copii, clasificare boli mintale, psihopatologie clinica, tulburare reactiva de atasament, retard, tulburari de invatare, dislexie, tulburari de limbaj, tulburari de dezvoltare intelectuala, autism infantil, deficit de atentie, tulburare hiperkinetica, tulburarile de conduita,enurezis, tulburari somatice, disociative, mutism selectiv, ticuri, anorexie, bulimie, balbism, tulburari anxioase, tulburari de dispozitie / afective, schizofrenie, abuzul si neglijarea copilului, tulburarile consumului de substante opiacee, sedative, hipnotice, anxiolitice halucinogene, amfetamine.

Investigatii clinice/paraclinice cu raport de comisie

Neurologie

 

Medicina Interna

Medicina internă se ocupa de afecțiunile organelor interne (inimă, plămâni, ficat, tub digestiv, splină, rinichi,pancreas , colecist, stomac), ea privind organismul ca un tot unitar și se ocupa de diagnosticarea și tratamentul majorității bolilor de care suferă adulții (peste 18 ani). În functie de constatariile din timpul consultatiei  medicul internist poate trimite bolnavul la un specialist cum ar fi la cardiolog, pneumolog, nefrolog , hematolog etc.

Ecografie abdominala

Investigatii clinice/paraclinice

Obstetrica Ginecologie

Obstetrică - ginecologie reprezintă o specialitate medicală care se ocupă cu studiul morfo-fiziopatologiei organelor genitale feminine ca parte a întregului organism, al proceselor biologice legate de reproducere și tratamentul stărilor patologice din sfera genitală.


Acordam aviz psihologic

Oferim aviz pshiologic pentru fisa de angajare.

Investigatii clinice/paraclinice cu raport de comisie.Promotii

In curand!

Servicii auxiliare

Clinica Jasmin dispune de urmatoarele servicii auxiliare.

Echipa Clinicii Jasmin a reusit sa cumuleze mai multe pachete de servicii la diferite specialitati pentru a satisface nevoile pacientilor.

Serviciile auxiliare sunt urmatoarele:

 • Ecografie abdominala
 • Ecografie cardiaca Doppler
 • Ecografie tiroidiana
 • Ecografie mamara
 • Ecografie urologica
 • Ecografie Doppler vase cervico-cerebrale
 • Ecografie abdominala pediatrica
 • Infiltratii
 • Tratament cu aerosoli
 • Perfuzii
 • Injectii intravenoase, intramuscular

Ce este ecografia?

Ecografia este o metodă imagistică prin care se pot vizualiza orice structuri anatomice, cu limitări la nivelul creierului. plămânului, osului.
 Ecografia nu prezintă efecte adverse asupra structurilor examinate (organismul), ușor accesibilă, fără costuri mari, nu folosește radiații, nu este invaziva și în majoritatea cazurilor nu necesită o pregătire specială, ecografia poate fi repetată de câte ori este necesară și la orice grupe de pacienți inclusiv gravide și copii.
 Principiul ecografiei constă în emiterea de ultrasunete de către o sondă specială. Aceste ultrasunete sunt reflectate de structurile anatomice întâlnite și apoi recepționate și transformate într-o scară de tonuri alb-negru pe monitor.

Ce sunt aerosolii?

Aerosolii sunt foarte importanti in cresterea imunitatii copiilor mici!

Daca aveti probleme cu raceala copiilor, o idee buna pentru cresterea imunitatii este cura de aerosoli marini, ce se poate face in orice anotimp! Aerosolii marini sunt particule microscopice obtinute din combinarea apei de mare cu aerul si care astfel sunt inhalati pe caile respiratorii in plamani. Acesti aerosoli au avantajul ca sedimenteaza lent, se resorb rapid prin bronhii.

Beneficiile aerosolilor la copii sunt multiple:

* cresc imunitatea;
* scad sensibilitatea alergica;
* imbunatatesc activitatea glandei endocrine pentru copiii cu deficienta de iod;
* combat anemia si cresc pofta de mancare;
* scad inflamatiile de la nivelul mucoasei nazale;
* previn si tratateaza bronsiolitele si astmul bronsic.


Medicina Muncii

Beneficiile incheiererii unui contract  de medicina muncii cu clinica noastra

Prin incheierea unui contract de medicina muncii cu clinica noastra, dispuneti de anumite reduceri la un numar de peste 5 angajati.

Optica Medicala

Clinica Jasmin dispune si de optica medicala cu ochelari si lentile de contact

In cadrul clinicii avem o gama variata de lentile cu tratamente speciale pentru care puteti opta, dar si lentile de contact medicale si estetice.

Card de fidelitate

Clinica Jasmin dispune si de carduri de fidelitate

Cardul de fidelitate va asigura o reducere de  pana la 20% pentru serviciile clinice si  pana la 50% pentru optica medicala

                                    

Proceduri speciale

 • Cardiologie

  ● Electrocardiograma (EKG)
  ● Test de efort

 • Oftalmologie

  ● Operatie de cataracta
  ● Tensiune oculara
  ● Fund de ochi
  ● Oftalmoscopie 
  ● Biomicroscopie oculara
  ● Refractie oculara
  ● Extractie corp strain

 • O.R.L

  ● Audiograma
  ● Spalatura auriculara
  ● Aspiratie auriculara
  ● Extractie corp strain
  ● Laringoscopie indirecata

 • Chirurgie

  ● Mici interventii chirurgicale
  ● Cura varicelor fara operatie
  ● Pansamente
  ● Scos fire

 • Dermatologie

  ● Dermatoscopia-analiza alunitelor
  ● Electrocauterizare negi si veruci
  ● Peeling superficial/profund
  ● Biopsie cutanata


Ne străduim sa va oferim servicii medicale de cea mai buna calitate.

Oferim pacientilor nostri servicii medicale si investigatii pentru 17 specializari, intr-un numar de 7 cabinete. Avem o echipa de oameni dedicati, profesionisti, care fac totul cu multa daruire si pasiune.