Suntem aici pentru a va ajuta sa fiti mai sanatosi.
Puteti sa ne sunati la

0761 944 112 0247 414 544

Cine suntem noi

Suntem prima clinică privată din Municipiul Turnu Măgurele.
Prioritatea noastră cea mai mare este sănătate dumneavoastră și incercăm să va oferim servicii de cea mai mare calitate la un preț rezonabil.
 
Clinica Jasmin își propune să ofere pacienților servicii medicale la un nivel superior. Ne dorim ca fiecare pacient care ne trece pragul să găsească sprijin medical, sperantă și soluții concrete pentru problemele de sănătate. Specializaeile  medicale oferite de Clinica Jasmin sunt: medicină internă, cardiologie, endocrinologie, pediatrie, neurologie, urologie, O.R.L, chirurgie, ortopedie, dermatologie, oftalmologie, neuropsihiatrie infantilă, psihiatrie, obstetrică și ginecologie, psihologie, optică medicală, medicina muncii. În același loc functionează și laboratorul propriu de analize medicale, dotat cu aparatură ultra-modernă în vederea furnizării unor buletine de analize.
Toate compartimetele sunt dotate cu saloane pentru spitalizare de zi .
Aparatura folosită este fabricată în anul 2015.

Istoricul Clinicii Jasmin


2014-2015
 
Am lansat conceptul de clinică în anul 2014 pentru ca pacienții noștri să aibă la dispoziție toate serviciile medicale de care au nevoie, de la diagnostic până la tratament într-un singur loc. Ne ajutăm astfel pacienții să scape de griji și să-și respecte sănătatea mai mult și fără drumuri inutile. 
 
2015-2016
 
Clinica Jasmin s-a înființat în luna septembrie în cursul anului 2015, proiectul de finalizare s-a desfășurat pe o perioadă de aproximativ un an deoarece s-a urmărit crearea unui centru sanitar care oferă servicii superioare, conform cu cele din U.E, fiind situată în centrul pietonal al orașului Turnu Măgurele. Aceasta este construită pe o suprafața de 450 de metri pătrați și este compartimentată în 3 sectoare. Sectorul  1 cuprinde recepția, sala de așteptare, cabinetul pediatric și cabinetul de neuropsihiatrie infantilă, salon internare de zi-pediatrie, cameră de joacă, cabinetul de optică și laborator de analize. Sectorul 2 cuprinde cabinetul oftalmologic, salonul oftalmologic, sală pentru intervenții chirurgicale oftalmologice și cabinetul de medicina muncii. Sectorul 3 cuprinde cabinetul de cardiologie/boli interne/ urologie, cabinetul de neurologie/endocrinologie, cabinete pentru O.R.L, chirurgie, ortopedie și dermatologie.

 

De ce să alegeți serviciile noastre?

Este simpu, vă oferim o serie de servicii de mare calitate, la prețuri rezonabile.

Pe langă faptul că avem o serie largă de specializări și medici capabili și bine insturiti pe specializarea lor, vă oferim și un set de analize complex și alte servicii medicale care nu sunt în Județul Teleorman.

Echipa Jasmin Clinic

Mirela Camber

  Psiholog

Grecu Vali Ionela

  Chimist

El Amry Ginuska

Biolog, masterant in biologia medicala

Dr.Tudor-Dobre Anca Alina

Specialitate: Psihiatrie.
Grad Profesional: Medic specialist.

Principiile noastre

Oferirea unui set complex de analize la un pret rezonabil

Analizele oferite de clinica noastră sunt complexe, rezultatele pot fi ridicate în cursul zilei în care s-a efectuat recoltarea, de la sediul clinicii sau pot fi trimise, la cerere, pe adresă dumneavoastră de mail.

Medicii Clinicii Jasmin vă formează un regim alimentar în funcție de ce afecțiune suferiți

 Pe langa tratamentul recomandat, un rol important in recuperare are si un stil de viata sanatos. De aceea medicii nostri va pot realiza un regim alimentar individualizat, in concordanţă cu afectiunea de care suferiți.

                                                                     Parerea dumneavoastră conteaza!

Confortul fizic si mental al pacientului contează pentru noi , de aceea vom face tot posibilul sa respectam cererile dumneavoastră si să le punem in practică.

Scopul nostru

Scopul nostru este să aducem specialiști cât mai aproape de dumneavoastră pentru a facilita  acecesul la servicii medicale de înaltă calitate.

Încercam să va oferim conditii și forme de diagnosticare de cea mai bună calitate.

Echipa Clinicii Jasmin este la dispoziția dumneavoastră, vă așteptăm să ne contactati pentru a vă putea ajuta și a vă oferi informații despre serviciile noastre.

Avantajele folosori serviciilor noastre

 • Lucram rapid si eficient

  Echipa noastră lucrează rapid și eficient, fără a vă pune în dificultate sau fără a vă irosi timpul pe care îl rezervații pentru serviciile oferite de Jasmin Clinic.

 • Prețuri bune pentru servici de o bună calitate

  Prețurile noastre sunt mult mai mici fată de celelalte clinici private și cabinete, iar calitatea serviciilor noastre este la fel sau chiar superioară acestora, dar cu o diferentă mare de prețuri și oferte speciale.

 • Ne respectăm toate programările fără ezitare

  Ne respectăm cu discreție toate programările și nu omitem nici una.

 • Programari online

  Clinica noastră dispune de un sistem de programare online, care va poate ajuta in obtinerea unei programari.